Kära Q-Park

Min P-bot är absurd.

Inser att ni nog inte kommer att godkänna denna överklagan men eftersom ni är ansvariga för detta så vänder jag mig till er.

Att ni placerar en parkerings automat 500 METER från där man parkerar och inte ytterligare skyltar vart den befinner sig. Gjorde att jag inte hittade den. Jag stegade visserligen inte eller mätte med lasersikte men jag gick ett bra tag och hittade helt enkelt inte automaten. Efter ca 10 minuters letande ansåg jag det absurt att jag MITT I NATTEN skall spring runt i förorten (där det för övrigt borde vara gratis att parkera) och leta efter en automat för att betala några fjuttiga kronor.

Så efter ett ärligt försök gav jag upp.

Därför anser jag att ni borde betala tillbaka dessa pengar till mig. Det är absurt att be folk gå omkring mitt i natten och leta efter era automater.

Kram på er!

Tackar å bockar!

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *